Mijn naam is Sipke en ik ben de eigenaar van de webwinkel Behanggigant. Sinds 2021 wordt het team versterkt door mijn vrouw Gemma.

Wij verkopen online behang voor een scherpe prijs. Waaronder papier, vlies, vinyl en foto behang.

Meer weten over ons? dat lees je hieronder.
Wie is behanggigant.nl?
Behanggigant is een online webshop in(de naam zegt het al)behang. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste! Al vanaf 2,- euro per rol koop je bij ons behang.
Tegenwoordig verkopen we via verschillende verkoopplatformen behang. Ook is er nu dagelijks een team actief met het inpakken en versturen van onze pakketten.

Je bestelling wordt als je voor 16:00 uur besteld hebt dezelfde dag nog verzonden en dan de volgende dag bij je bezorgd. Je kunt je bestelling volgen via een track en trace code die je van ons ontvangt via de mail. Geen mail ontvangen? kijk ook even in je spambox.

Ons doel is een mooi en kwalitatief goed product te leveren aan de klant. Wij krijgen wekelijks nieuwe aanvoer van partijen behang binnen. Zit uw soort er deze keer niet bij? Niet getreurd, kijk volgende week weer eens.

Hoe is behanggigant.nl ontstaan?
14 jaar geleden (2008) ben ik begonnen met met inkopen van uitgelopen collecties behang en verkocht dit dan online op o.a Marktplaats. Het verkocht zo goed dat ik besloot om een webshop te beginnen.

Nu 14 jaar verder zijn we enorm gegroeid en verkopen we meer dan 2500 verschillende soorten behang. Vlies, Vinyl en papier behang. Ook verkopen wij nu ruim 5000 soorten fotobehang.

Wij verkopen behang van allemaal bekende merken oa:
AS Creation, BN Wallcoverings, Eijffinger, Behangexpresse, Dutch Walcoverings, Deco Walls, Erismann, Esta home, Graham&Brown, Intervos, Grandeco, Noordwand behang, enz.

Komt u er niet uit, of heeft u een vraag? Mail ons dan gerust naar info@behanggigant.nl en dan helpen wij u graag!

Wij heten u van harte welkom op onze webwinkel,

Sipke&Gemma