Hoe is de BehangGigant ontstaan?

Ik ben in 2008 begonnen met het inkopen van overbodige voorraden behang van winkels en fabrikanten. Deze partijen plaatste ik destijds met een

foto en productinformatie online op marktplaats. De vraag was dusdanig groot dat ik er binnen een jaar een webshop aan koppelen moest om het voor de klanten makkelijker te maken.

Tegenwoordig werk ik via verschillende verkoopplatformen om de producten te verkopen. Ondertussen is er dagelijks een team actief met het inpakken en versturen van onze pakketten. Deze pakketten worden als ze voor 4 uur ’s middags besteld worden dezelfde dag nog verzonden en zijn normaal gesproken dan de volgende dag bij u in huis.

U als klant krijgt hier dan een track en trace code bij om het pakket te volgen.

Ons doel is een mooi en kwalitatief goed product te leveren aan de klant. Wij krijgen wekelijks nieuwe aanvoer van partijen behang binnen. Zit uw soort er deze keer niet bij? Niet getreurd, misschien volgende week wel.

Ons magazijn is dusdanig groot dat er ruim 25000 rollen behang liggen en ruim 2500 verschillende dessins. Tevens hebben wij ook ruim 1500 soorten fotobehang op bestelling leverbaar, en hanteren wij een klein assortiment verven.

 

Het is voor ons een sportieve uitdaging om altijd de scherpst geprijsde behang outlet van Nederland te zijn.

 

Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier, of mailen naar info@behanggigant.nl